Eleganten in prostoren E-Tourneo Courier

Eleganten in prostoren E-Tourneo Courier

Popolnoma novi električni E-Tourneo Courier je drzen in pustolovski dodatek v Fordovi prepoznavni ponudbi električnih vozil.

Fordov povsem novi električni E-Tourneo Courier je z drzno obliko, prostorno in vsestransko notranjostjo ter pametnimi povezanimi tehnologijami pripravljen, da uporabnikom pomaga kar najbolje izkoristiti življenje.

E-Tourneo Courier je opremljen z baterijo z uporabno kapaciteto 43 kWh, ki omogoča doseg do 288 km.

Električna različica Fordovega vznemirljivega novega kompaktnega petsedežnika za različne dejavnosti ponuja do 288 km dosega. Podprtega z možnostjo hitrega polnjenja in priročnimi rešitvami, ki pomagajo olajšati polnjenje doma ali na poti.

Hitra polnilnica z enosmernim tokom z močjo 100 kW lahko poveča doseg za 100 km v približno 10 minutah.

Robustna zunanjost

Oblika vozila po navdihu SUV-jev je zunaj robustna. V notranjosti pa navdušuje z obilico prostora in preprostim dostopom. Električni E-Tourneo Courier dodatno izstopa z edinstveno oblikovanim sprednjim delom. Priročnim 44-litrskim sprednjim prtljažnikom in izboljšano serijsko opremo, vključno z večjimi digitalnimi zasloni in obsežnimi funkcijami za pomoč vozniku.

Servisni interval na dve leti brez omejitve prevožene razdalje zmanjša stroške in število obiskov servisa.

“Ford E-Tourneo Courier je električni avto z občutkom za zabavo, ki je zasnovan za sodoben življenjski slog z obilico dejavnosti. Ne glede na to, ali gre za souporabo avtomobila s prijatelji in družino, prevoz materiala za prenovo doma in rastlin za vrt ali odhod na plažo s psom v prtljažniku in jadralnimi deskami na strehi, bo E-Tourneo Courier prednosti električnega vozila zagotovil povsem novim uporabnikom,” je povedal Rich Hughes, vodja znamke Tourneo pri Fordu Evropa.

Previous

2 / 10

2 / 10

2 / 10

2 / 10

2 / 10

2 / 10

2 / 10

2 / 10

2 / 10

Kupci bodo lahko E-Tournea Courier kmalu naročili pri svojih lokalnih Fordovih trgovcih, prva vozila pa bodo predvidoma dobavljena v prvem četrtletju leta 2025.

VIR: Ford

Dolžina: 1 minutno branje
Objavljeno: 21. Oct. 2024