Pogoji uporabe

Portal novicnik.si je spletni agregator novic. To pomeni, da sistem zbira novice iz PR sporočil za javnost in jih nato objavi na portalu, brez uredniške cenzure oziroma podaja originalne vsebine, napovednike, vabila sporočil za javnost. Nato te novice objavi glede podano vsebino in jim doda določeno kategorijo. Novice so razvrščene v dveh kategorijah, kjer so urejene glede na pomembnost in starost novice.

Splošni pogoji

Pogoji uporabe spletnega portala novicnik.si

S strinjanjem s piškotki na portalu novicnik.si uporabnik potrjuje, da je prebral spodaj navedene pogoje uporabe, se z njimi strinja in jih sprejema v celoti. Če se s pogoji ne strinjate, vam uporabo storitve odsvetujemo.

Vaš dostop do portala novicnik.si in njegovo uporabo urejajo ta splošna pravila, ki so sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Ti pogoji uporabe veljajo za spletni portal novicnik.si in zadevajo uporabnike spletne strani novicnik.si. Pogoji uporabe veljajo za celoten spletni portal novicnik.si, razen za posamezne storitve in dele spletne strani, če imajo le te svoja pravila uporabe in v kolikor je to posebej določeno.

Ob obisku se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami splošnih pogojev uporabe spletnega portala novicnik.si, ki so veljavni v trenutku prijave. Uporabnik je z obiskom na novicnik.si vsakič znova posebej opozorjen na te pogoje in z obiskom potrjuje, da se strinja z vsemi veljavnimi določbami in sprejema vse navedene pogoje uporabe.

Portal novicnik.si si pridržuje pravico do spremembe katerega koli dela storitve in do izbrisa katerega koli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila.

Spreminjanje pogojev uporabe portala novicnik.si

Portal novicnik.si si pridržuje pravico do spreminjanja ali posodabljanja pogojev, določil in opomb, pod katerimi se omogoča uporabo spletnega portala novicnik.si. To so lahko spremembe v servisih, storitvah, zakonih, ki vplivajo na storitve, ali pa iz katerih koli drugih razlogov. Ob vsaki posodobitvi pogojev uporabe bo spremenjen datum na dnu teh pogojev, pri čemer začnejo spremembe veljati na dan objave.