PM Ivančna Gorica: Najlepše in najgostoljubnejše prodajno mesto v letu 2023

PM Ivančna Gorica: Najlepše in najgostoljubnejše prodajno mesto v letu 2023

PM Ivančna Gorica je najlepše in najgostoljubnejše prodajno mesto Petrola v letu 2023 po izboru natečaja Moja dežela - lepa in gostoljubna Turistične zveze Slovenije. Locirano je v osrednji Sloveniji, na »križišču« pomembnih povezav iz preteklosti, saj so v bližnji okolici in tudi na mestu, kjer prodajno mesto stoji, bogata arheološka najdišča. Prodajno mesto ima, poleg turistov in tranzitnih gostov, močno zaledje v domačih kupcih, saj s svojo bogato ponudbo zagotavlja dobro oskrbo kupcev tako z energenti, trgovskim blagom kot tudi z raznoraznimi storitvami.

Leta 2020 je bilo prodajno mesto celovito prenovljeno, stranke so se razveselile Fresh kotička, sodobnega bara in prenovljene avtopralnice. Za dobro počutje obiskovalcev in stalno urejenost skrbi kolektiv zaposlenih, ki jih vodi Matej Gliha. »Vsem našim rednih strankah, pa tudi tistim, ki se pri nas oglasijo samo občasno, vedno radi priskočimo na pomoč in poskrbimo, da se pri nas počutijo dobrodošle. Da smo prejeli tako laskavi naziv, nam daje potrditev, da smo na pravi poti in nam predstavlja tudi izziv za v bodoče. Zato vabljeni na naše prodajno mesto, da se prepričate v našo gostoljubnost.«


Slovijo po svoji pozitivni energiji

»Smo pretežno mlajši kolektiv, sodelavci se med seboj odlično razumemo in si radi pomagamo. Idej za napredek in izboljšav nam nikoli ne zmanjka. Ljudje nas poznajo kot prodajno mesto, kjer lahko dobijo vse, kar Petrol ponuja. Dopolnjujemo se tudi s pozitivno energijo, ki jo z veseljem trosimo med ljudi. Pri nas vlada prijetno, domače ter pozitivno vzdušje,« ponosno razlaga Gliha.

Prodajno mesto Ivančna Gorica se nahaja neposredno ob avtocestnem izvozu v smeri proti Novemu mestu. Med obiskovalci največji delež zagotovo izpolnjujejo domačini, ki že vnaprej vedo, kaj bodo kupili. V poletni sezoni se na bencinskem servisu ustavi tudi lepo število tujcev. »Zaradi ugodnejših cen goriv, kot jih imajo na avtocestnih servisih, imamo tudi veliko tovornega prometa, slednji še posebej raje ceneje natočijo gorivo pri nas kot na AC,« pojasnjuje poslovodja Matej Gliha.

VIR: Petrol
Dolžina: 1 minutno branje
Objavljeno: 01. Dec. 2023