Prijave na tekmovanje za nagrade Websi odprte še 10 dni

Prijave na tekmovanje za nagrade Websi odprte še 10 dni

Ljubljana, 7. maja - Prijave na letošnjo izvedbo tekmovanja digitalnih presežkov Websi so odprte še 10 dni, torej do 17. maja, so sporočili organizatorji iz Zavoda za digitalno odličnost Websi. Digitalne projekte je mogoče prijaviti v 28 kategorij, ki so razdeljene v štiri sklope: panoge, tehnologije, kanali in narava projekta.

Slovenski javnosti bodo predstavili tiste, ki so v preteklem letu najbolj izstopali in s tem krojili slovenski digitalni prostor, so izpostavili organizatorji in poudarili, da so za pomoč pri prijavah na voljo vsak dan na elektronskem naslovu info@websi.si.

Letošnji 128-članski žiriji, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uglednih slovenskih podjetij in agencij, bo predsedovala Viktorija Radojević Mavrič, direktorica področja marketinga v podjetju Mercator.

128-članska žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz uglednih slovenskih podjetij in agencij, predsedovala pa ji bo direktorica področja marketinga v podjetju Mercator Viktorija Radojević Mavrič, bo na Websi dnevu skupno podelila 34 nagrad, med njimi tudi nagrade za Generalnega Websi prvaka 2024, Naj agencijo 2024, Naj naročnika 2024 in Naj digitalca. Skupaj z Argeto bodo tudi letos podelili nagrado za Mlade digitalce.

Projekt se bo zaključil z Websi dnevom, ki bo potekal 12. septembra 2024, v Festivalni dvorani v Ljubljani. Tekom dneva se bo odvila konferenca o digitalnem komuniciranju, zvečer pa bodo na slovesni podelitvi podeljene Websi nagrade.

Organizator projekta je Zavod za digitalno odličnost Websi, pobudnika projekta pa sta svetovalno-analitična družba E-laborat in podjetje Medijski partner. Poslanstvo projekta je sicer dokumentirati, ovrednotiti in širši javnosti predstaviti projekte in njihove ustvarjalce, ki predstavljajo prerez aktualnega stanja na področju slovenskega digitalnega komuniciranja, ter nagraditi tiste, ki pomembno prispevajo k dvigovanju njegove ravni, so še sporočili organizatorji.

STA je medijski partner projekta Websi Digitalni presežki Slovenije.

VIR: STAkrog
Dolžina: 1 minutno branje
Objavljeno: 08. May. 2024