Spar Slovenija in Ana Lukner Roljić že dvanajstič podprla družine v stiski

Spar Slovenija in Ana Lukner Roljić že dvanajstič podprla družine v stiski

Ana Lukner Roljić in Spar Slovenija že dvanajsto leto zapored lepšata praznične dni socialno ogroženim družinam. V decembrski akciji »Pomagajmo skupaj« bo Spar Anini dobrodelni platformi Truhoma predal donacijo v vrednosti 5.000 evrov, še do konca leta pa lahko kupci podarijo hrano z daljšim rokom uporabe v vozičke Anine zvezdice, ki se nahajajo v vseh Sparovih trgovinah.
 
Ana Lukner Roljić preko Anine zvezdice in platforme Truhoma tudi letos s podjetjem Spar Slovenija osvetljuje domove družin v stiski. V decembrski akciji »Pomagajmo skupaj«, ki poteka že dvanajsto leto zapored, v Sparu vabijo svoje kupce k donaciji hrane z daljšim rokom uporabe v označene vozičke Anine zvezdice.
 
Hrano za pomoči potrebne družine v vseh Sparovih trgovinah zbirajo do konca decembra, še posebej prav pa pridejo izdelki, kot so čaj, kava, mleko, moka, olje in kis, osnovne začimbe, slani in sladki namazi ter prigrizki, konzervirane jedi, vloženo sadje ali zelenjava, kosmiči, marmelada, med, riž in testenine, zdrob in ješprenj, pa tudi izdelki za osebno nego in čistila. Poleg hrane, ki jo bodo zbrali s pomočjo kupcev, bo podjetje Spar Slovenija Anini dobrodelni platformi Truhoma namenilo donacijo v višini 5.000 evrov. Celotna donacija, namenjena družinam v stiski, je 100-odstotno transparentna in sledljiva.
 
Projekt že dvanajst let prebuja prave vrednote in se trudi omogočiti dostojno preživljanje praznikov vsem, kar razveseljuje tudi ustanoviteljico Anine zvezdice in pobudnico projekta Ano Lukner Roljić: »Smisel dobrodelnosti je tudi prebujanje pravih vrednot in soustvarjanje skupnosti, v kateri skrbimo drug za drugega. Iskreno se zahvaljujem vsem, ki ste in še boste sodelovali v akciji ter s tem polepšali praznike socialno ogroženim družinam. Hvala tudi Sparu Slovenija, ki nam še dvanajst let stoji ob strani v skupnem cilju, in sicer omogočiti dostojno preživljanje praznikov vsem družinam, ne glede na njihovo socialno stanje.«

VIR: Spar Slovenija
Dolžina: 1 minutno branje
Objavljeno: 21. Dec. 2023