ZAJČEK DOLGOUŠČEK POROČA Z OLIMPIJSKIH IGER PARIZ 2024

ZAJČEK DOLGOUŠČEK POROČA Z OLIMPIJSKIH IGER PARIZ 2024

Priljubljeni animirani junak Zajček Dolgoušček bo to poletje ponovno v središču pozornosti in sicer med prenosom Olimpijskih iger Pariz 2024 na Eurosportu.

Na skrivni lokaciji v središču Pariza bo Zajček Dolgoušček prevzel vlogo gostujočega poročevalca, ki bo intervjuval športnike z vsega sveta in Eurosportove olimpijske strokovnjake. Intervjuji bodo del dnevnih oddaj Eurosporta, ki bodo predvajane po vsej Evropi.

Priprave risanega junaka na nastop se bližajo koncu. V prvi epizodi »Looney Tunes predstavlja: Športni pogovori z Zajčkom Dolgouščkom« je intervjuval Eurosportovega poročevalca in dobitnika dvakratne olimpijske medalje v tekvondoju Lutala Muhameda.

Vloga Zajčka Dolgouščka kot gostujočega poročevalca v Parizu nadaljuje tradicijo povezovanja Looney Tunes s športom, Eurosportom in olimpijskimi igrami. Serija »Looney Tunes predstavlja: Šport na preprost način« je bila del Eurosportove tedenske oddaje »Moč olimpijskih iger«, epizode pa se bodo ponovno prikazovale med relevantnimi trenutki prenosa Olimpijskih iger Pariz 2024. 90-sekundni videi predstavljajo športe, kot so štafeta 4x100 m, tenis, gorsko kolesarstvo, breakdance, odbojka na mivki in gimnastika.

Scott Young, višji podpredsednik za vsebino, produkcijo in poslovne operacije pri WBD Sports Europe, je ob tej priložnosti dejal: »Vsebina za Pariz 2024 je sveža, zabavna in privlačna. Zajček Dolgoušček je ikonični lik, ki presega šport in prepričan sem, da bo s svojim neponovljivim slogom naše goste držal na trnih, ljubiteljem športa in zabave pa prinesel veliko veselja.«

Prejšnji teden je bilo napovedano, da bodo liki Looney Tunes ambasadorji Warner Bros. Discovery na letošnjih olimpijskih igrah, javnost pa bo lahko sodelovala v nizu aktivnosti med 27. julijem in 11. avgustom, vključno s srečanji z Zajčkom Dolgouščkom in Zajčico Lolo v parkih Georges Valbon in Saint-Quentin-en-Yvelines.

Looney Tunes so legendarni risani junaki, ki jih ljubijo milijoni oboževalcev po vsem svetu. Znani so po brezčasnem humorju, ki zabava vse generacije. Z integracijo ikončnih likov, ki so že skoraj 100 let simbol humorja, raznolikosti in pozitivne energije v prenos Olimpijskih iger Pariz 2024, želi Warner Bros. Discovery doseči širše občinstvo in pritegniti nove oboževalce ter slaviti športno odličnost, a hkrati ohraniti zavezanost kakovostni zabavi.

Prenos otvoritvene slovesnosti na kanalih Warner Bros. Discovery se začne v petek, 26. julija, ob 19.30 in ga bo možno spremljati na kanalu Eurosport 1 in pretočni platformi Max, ki je edino mesto, kjer si boste lahko ogledali prav vsak trenutek Olimpijskih iger Pariz 2024.

PR - Warner Bros. Discovery Slovenia
Dolžina: 2 minutno branje
Objavljeno: 26. Jul. 2024