Ženske v energetiki 2024

Ženske v energetiki 2024

Strokovno srečanje Ženske v energetiki, že tretje po vrsti, je namenjeno vključevanju širokega kroga deležnikov, ki želijo prispevati k iskanju rešitev za učinkovit zeleni prehod ter odgovoriti na zahtevne energetske izzive.


Letošnje srečanje bo potekalo 7. marca v Ljubljani, na katerem bo sodelovala vrsta zanimivih govorke in govorcev, med njimi mag. Duška Godina iz Agencije za energijo, prejemnica naslova Inženirka leta 2023 Ljupka Vrteva, Mojca Markizeti, strokovnjakinja za trajnost in ESG, dr. Dejan Paravan iz Gen energije, mag. Krešimir Bakič, poznavalec slovenske in svetovne energetike ter drugi. Na dnevnem redu srečanja so vse aktualne teme, od uvedbe novega tarifnega sistema, prihodnje vloge vodika in baterij ter trajnostnega poročanja, do razprav o tem, kako opolnomočiti in aktivirati različne generacije ter kadre za pospešeni zeleni prehod.


Čeprav srečanje nosi naslov "Ženske v energetiki", je namenjeno vsem pogumnim in ambicioznim posameznicam in posameznikom, sedanjim ter bodočim voditeljem, ki zaupajo rezultatom in številkam raziskav o večji uspešnosti podjetij ter organizacij, ki že vključujejo vrednoto vključevanja. Dogodek je namenjen tudi inženirkam, inženirjem in številnim drugim zaposlenim v energetskih družbah in industriji, ki so nosilci sprememb. Več informacij o dogodku in ugodnostih za zgodnje prijave najdete na spletni strani konference. Ne zamudite te priložnosti!

VIR: NAŠ STIK
Dolžina: 1 minutno branje
Objavljeno: 12. Feb. 2024